WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

čtvrtek 1. prosince 2016

Vánoční a novoroční akce

Někteří si možná pamatujete, že přesně před 2 lety jsem dělala recenzi na váhu tanita od firmy Medivital. Velmi mě potěšilo, když mě před pár dny zástupce firmy opět zkontaktoval a nabídl spolupráci. A jistě tím nepotěšil jen mě, ale i vás, čtenáře mého blogu, protože právě pro vás má firma Medivital úžasnou akci.👍


           wwww.slozenitela.cz

Konec roku za dveřmi, věřím, že již máte v hlavě nějaká ta předsevzetí. Pokud ta vaše předsevzetí nějak souvisí s hubnutím a zdravým životním stylem - a já pevně věřím, že souvisí 💪 - pak se vám jistě bude hodit nějaký ten pomocník, ukazatel, podle kterého poznáte, jak se vám daří vaše předsevzetí naplnit. Takovým kvalitním ukazatelem by mohla být např. osobní váha Tanita s tělesnou analýzou.
O váhách značky Tanita jste už jistě slyšeli. Jsou to celosvětově nejprodávanější osobní váhy s tělesnou analýzou, vyznačují se prvotřídní kvalitou a jednoduchým ovládáním a mají řadu funkcí poskytující komplexní informace o vašem těle a zdraví.
Na stránkách firmy Medivital najdete širokou nabídku vah Tanita, jak pro běžné domácí užití, tak i pro sportovce či fitness trenéry. Zmínila bych například osobní váhu Tanita BC 731, která během několika vteřin naměří celkem 9 hodnot nebo osobní digitální váhu Tanita BC 601, která analyzuje zvlášť tělo, ruce a nohy. No a pro opravdové fajnšmekry je tu žhavá novinka osobní váha Tanita RD 953, která je k dispozici hned v několika atraktivních barevných provedeních a navíc umožňuje naměřená data přenášet i do smartphonu.

No a teď už ke slibované akci.😊 Čtenáři mého blogu mohou váhy Tanita získat se slevou 20%! Stačí jen při objednávce zadat do poznámky slevový kód "DOBOJE 20%SLEVA" a ušetříte! Tato akce platí od 1.12. do 31.1.2017 a slevový kód můžete uplatnit hned na třech eshopech (www.osobni-vahy.cz, www.medivital.cz, www.slozenitela.cz). 
Pořídit si kvalitní váhu Tanita nikdy nebylo výhodnější! Tak toho využijte a udělejte svým blízkým radost pod stromečkem. Nebo že byste vy sami napsali Ježíškovi?🎅



           wwww.slozenitela.cz
       www.medivital.cz