WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

středa 12. října 2016

Recenze: Fitness diář Fitshaker 2017


Rok se s rokem sešel a Fitshaker po loňském úspěchu s novým Fitness diářem i letos přináší diář pro všechny fitness nadšence. Jak už z mého blogu víte, mám pro Fitshaker slabost, protože Peter a Lucka (zakladatelé Fitshakeru) jsou prostě skvělá dvojka, která srší nápady a zatím vše, na co sáhli, bylo naprosto úžasné. To je sice hezké, zase ale na druhou stranu teď máme všichni vysoká očekávání... Tak se pojďme podívat na nový Fitness diář  2017. 😊
Obal: 
  • Červená přední strana a zelená zadní, na kterých se vyjímá bílé písmo 
  • menší rozměry, aby se vešel do každé kabelky (13x17cm)
  • tvrdá pevná vazba - nulové známky opotřebení

Obsah: 
Na začátku diáře najdeme jednoduchý návod, jak ho správně používat, aby se pro nás stal co nejlepším pomocníkem na naší cestě za zdravějším já. Hned poté následují stránky, které je nutné vyplnit základními údaji jako je aktuální váha a míry, cíle a očekávání a celkový bojový plán pro rok 2017. 
Na začátku každého měsíce máme prostor pro zapsání cílů pro daný měsíc, nechybí ani výzvy pro jednotlivé měsíce (jako např. dřepy, půst, spánek, atd ) a také zdravé recepty s rozpisem ingrediencí a detailním postupem přípravy.

I moje maličkost přispěla :)
Před každým týdnem je týdenní plánovač cvičení, kde si k jednotlivým dnům napíšeme, co máme v plánu a také odškrtneme, zda jsme to splnili či nikoliv. Na závěr týdne najdeme prostor pro jeho celkové zhodnocení a jistě potěší i tzv. afirmace, což je pozitivní tvrzení, které má za úkol nás motivovat a pomoci zvýšit sebevědomí.  
Na konci každého měsíce jsou motivační články od různých lidí z fitness světa (i ode mě :) ), které nám opět dodají sílu nevzdat to, a také prostor pro vyplnění výsledků za daný měsíc a jeho celkové zhodnocení. 
Diář nabídne i tipy podle lunárního kalendáře, které dny jsou vhodné pro detox nebo relaxaci a samozřejmostí je i menstruační kalendář. Součástí diáře jsou i tabulky kalorických hodnot nejpoužívanějších potravin a na závěr najdeme prostor pro zhodnocení celého roku a místo pro vlastní poznámky. 
K diáři získáme i bonus navíc - ebook Fitness zápisník jídel a Fitness zápisník cvičení. Oba ebooky nabízí verzi pro vytisknutí i pro online zapisování. 



Můj názor:
Z loňské oranžové se stala červená, přibyla spousta nových věcí a hlavně - je v českém jazyce! Nabízí se otázka, zda splnil má očekávání. Abych byla upřímná, řekla bych, že je předčil. Červenáček, jak jsem mu začala říkat, je do detailů propracovaný, myslí úplně na vše a každičký ten detail je takovým malým krůčkem k našemu vysněnému cíli. 
Diář je přímo "prošpikovaný" motivací, ať už jsou to texty, slogany nebo citáty. Ví přesně, co je třeba k tomu, abychom si motivaci udržely a nevzdaly to. Každá žena je krásná. A to tento diář moc dobře ví. Proto to těm, co na to pozapomněly, každý den připomene.😊 
Přiznám se, že ne úplně na všech stránkách mi vyhovuje grafika, není to úplně můj šálek kávy, ale hlavní je obsah a ten je vskutku geniálně propracovaný. Diář, to není jen nějaká kniha s kalendářem. To je něco, co budeme používat denně po celý rok, 365 dní, něco co se stane naší součástí, naším přítelem při naší cestě za novým já. Může být právě Fitshaker diář tím přítelem? Rozhodně ano! Protože to vlastně ani není diář, ale takový deníček, který nám ženám rozumí, ví, jak se cítíme, co potřebujeme a co chceme. A hlavně - on nás v tom nenechá. Bude tu po celý rok, aby nás povzbuzoval, dodával sílu a dovedl nás až do cíle.
Když si ho tak prohlížím, našla jsem jednu "vadu" - ještě není rok 2017.... 😉😎
Toto se mi moc líbí :)

Pokud i vy chcete mít doma "červenáčka", můžete si ho se slevou za 280 Kč koupit v českém jazyce zde
nebo ve slovenském jazyce zde
😍

                          

                     
Porovnání loňského a letošního diáře



Nezapomeňte, že právě probíhá soutěž hned o 3 kusy tohoto fitness diáře! Zkuste své štěstí!😉