WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

čtvrtek 26. března 2015

S Jill do plavek!

Léto se neúprosně blíží a tak je nejvyšší čas začít se sebou něco dělat. A kdo jiný by nám mohl pomoci k sexy tělíčku než Jillian Michaels. Dodržování jejích rad z knihy Ovládněte svůj metabolismus, cvičení jejích workoutů, motivační fotky a videa, rady, nápady, povzbuzování se, to vše nás čeká! Jasně že to nebude snadné. Jasně že přijde chvíle, kdy to budeme chtít vzdát. Ale právě proto nás do toho jde víc, protože ve dvou se to přece lépe táhne! A my to nevzdáme! Jdete do toho s námi? 

Jak to bude probíhat?
Může se k nám přidat kdokoliv, začátečník i pokročilý. Budeme dodržovat JiMi plán podle knihy Ovládněte svůj metabolismus. Každý týden je zaměřen na něco jiného a cílem je ovládnout svůj metabolismus. K tomu společné cvičení s Jill, jakási výzva s odkazy.
Můžete začít od začátku a změnit s námi svůj životní styl. Můžete to vzít jako výzvu a zopakovat si, co už znáte. Nebo s námi můžete jen cvičit. Vzájemná podpora, motivace, sdílení úspěchů i neúspěchů, to vše nás čeká v akci s Jill do plavek! Jdete do toho? Tak se přidejte k nám do skupiny a těšte se na léto! Začínáme už v pondělí!