WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 15. prosince 2014

Jill BodyShred

Jill včera prozradila novinku - nové naprosto masakriální dvd. Až uvidíte ukázku, pochopíte. V tomto příspěvku Vám prozradím bližší informace.






Nové dvd nese název Jillian Michaels BodyShred. Nejde o jedno dvd, ale o jakousi sadu 10 dvd se stravovacím plánem na 60 dnů. Cena této sady je 120 USD ( cca 2.500Kč ) a Jill nabízí možnost koupě na splátky 3x 40USD ( cca 850 Kč ). Bohužel je dvd zatím dostupné pouze pro USA a Kanadu. Věřím, že k nám se také dostane, ale chvíli to potrvá.

Pro ty, co se snaží vše stahovat, upozorňuji, že jde o novinku a že tedy ji momentálně nikde volně ke stažení nenajdete.



Co to BodyShred vlastně je?
BodyShred je nový druh cvičení, který vymyslela Jillian Michaels. Sama i vyškolila několik instruktorů, aby její cvičení šířili dál. Je to tzv. cvičení 3 - 2 - 1. Tři minuty silového tréninku, dvě minuty kardia a jedna minuta aktivního odpočinku v podobě core tréninku.
BodyShred je šedesátidenní program se cvičebním a stravovacím plánem pro každý den. Není určen úplným začátečníkům, ale je pro pokročilé, kteří již nějakou tu zkušenost s Jillianinými workouty mají - neznalé by to mohlo vyděsit.☺ Ikdyž ukázka vypadá hodně drsně, Jill uvádí, že i v tomto programu najdeme jednodušší i složitější verze cviků. Šedesátidenní program od té nejlepší z nejlepších, který změní Vaši postavu jako nikdy před tím. Tak to je BodyShred. 

Cvičební plán BodyShred:
Pondělí zaměřeno na prsa, ramena, tricepsy, kvadricepsy
Úterý zaměřeno na záda, bicepsy, stehna, zadek
Středa třicetiminutový kardio trénink
Čtvrtek zaměřeno na hrudník, ramena, tricepsy, kvadricepsy
Pátek zaměřeno na záda, bicepsy, stehna, zadek
Sobota třicetiminutový kardio trénink
Neděle odpočinek


BodyShred změní Váš pohled na fitness. Více už neznamená "více". Třicet minut komplexního strategicky zaměřeného tréninku je vše, co potřebujete k tomu, abyste své tělo posunuli do dalšího levelu. 


Neskutečné proměny s BodyShred:






"Výzva přináší změnu. Program Bodyshred je připraven přinést Vám výsledky, o kterých jste vždy jen snili. Já Vám věřím. Teď nastal čas, abyste si věřili i Vy." 
Jillian Michaels