WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

čtvrtek 14. srpna 2014

Weby s workouty - přehled

Cvičení, cvičení a zase to cvičení. Pro hubnutí neodmyslitelná část. Pro někoho droga. Ale jak si v tom nepřeberném množství vybrat? Hlavní je, abyste našli to, co Vás bude bavit. Protože pokud budete dělat něco proto, že musíte, nevydržíte dlouho. Hledejte, zkoušejte a uvidíte. Zde najdete menší přehled instruktorů, kteří své tréninky nabízí zdarma.




Trenérka Maruška pro nás připravila domácí HIIT tréninky ( hodně intenzivní intervalové tréninky ), které můžeme cvičit z pohodlí svého domova a zaberou jen pár minut ( cca 15 - 30 minut ). Přirovnala bych jí k Zuzce Light, určitě cviky doporučuju, je to pěkná makačka, ale výsledky stojí za to.

Foto Před a Po

Ukázka cvičení

Facebook: www.facebook.com/pages/Rutinacz/376973812335759
Web: www.rutina.cz
Youtube: www.youtube.com/user/petrovo1000



Marika je profesionální vizážistka a když se jednou podívala na své fotky z dovolené, tak si všimla, že je nějaká "větší". A tak vymyslela sérii cviků na problémové partie a aby v tom nebyla sama, vše sdílela na facebooku, kde se k ní prakticky okamžitě přidali další. Cvičí se podle fotek a návodů, u každého cviku je uveden návod, jak cvičit, jak dýchat.



Ukázka cvičení

Webwww.30tidennivyzva.cz
Facebookwww.facebook.com/30tiDenniVyzva?fref=ts
Youtibe: www.youtube.com/user/30tidennivyzva




Zuzka je ve fitness světě velice známá a máme se čím pyšnit - Zuzka pochází z Čech. Samozřejmě v zahraničí je větší šance uspět a tak zde nežije. Ale přesto, co vše dokázala, klobouk dolů. Zuzka na sobě a na své kariéře tvrdě dře. Její workouty jsou krátké, ale velice účinné. Také jsou to HIIT tréninky. Zuzku najdete jak na youtube, tak i má svou vlastní "tělocvičnu", avšak za poplatek, a také vydala několik dvd. 



Ukázka cvičení







Tiffany je velice oblíbenou instruktorkou fitness. Její workouty jsou vhodné jak pro úplné začátečníky, tak i pro pokročilé. Tréninky jsou sice krátké (10-15 minut ), ale velice účinné. Najdete je na youtube úplně zdarma a výsledky jsou zaručeny. Navíc její cvičení Vás rozhodně bude bavit. Vyzkoušejte. 



Ukázka cvičení 





Rebecca patří mezi velice oblíbené instruktorky, ale její workouty jsou už náročnější. Nezaberou Vám mnoho času, ale rozhodně se zapotíte a pocítíte každičký sval. Ale to přece chceme, ne? Tak hurá do toho!

Ukázka cvičení







Cassey Vám možná přijde trošku ztřeštěná a možná ani nebudete chápat, jak dokáže při náročném cvičení neustále mluvit a mluvit a pořád vypadat skvěle. Ale to je prostě Cassey. Vytvořila už stovky videí zaměřené na různé části těla, pro začátečníky, i pokročilé, a výsledky? Ohromující. 



Ukázka cvičení


Web: www.blogilates.com
Facebook: www.facebook.com/blogilates
Youtube: www.youtube.com/user/blogilates

Připravuji přehled cvičení zaměřených na problémové partie. Již brzy!