WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 7. července 2014

Novinky o Jillian Michaels☺

Dnes tu pro Vás mám příspěvek o Jillian Michaels. Někteří to už možná ví, někteří možná ještě ne. Rozhodla jsem se udělat stránky Jill na Facebooku pro české a slovenské fanoušky. Stránky byly spuštěny minulý týden a věřím, že budou přínosem pro všechny, co mají Jill rádi. Najdete zde veškeré info o ní, přehled dvd, knih, recenze, fotky, aktuální informace, přeložené články, proměny českých a slovenských žen a mužů, kteří zhubli právě díky ní a spoustu dalšího. Sledujte tyto stránky a neunikne Vám nic, co se týká Jill.
Na tyto stránky nebudu dávat jen své příspěvky, ale i příspěvky jiných blogerů, prostě cokoliv, co se týká Jill. Pokud i Vy máte něco, s čím byste se chtěli podělit s ostatními, neváhejte mě kontaktovat. Ještě upozorním, že stránky jsou nové, tak prosím mějte trpělivost, informace průběžně doplňuji.
Stránky jsou v souladu s právními přepisy, je zde uvedeno, že jde pouze o komunitní stránku pro fanoušky a obsahují i odkaz na oficiální stránky Jillian Michaels v angličtině.


A další novinku je nové DVD Jill, které v USA vyjde již 2.9.! Název je pro zatím Beginner Shred a tedy je jasné, že toto dvd je určené především pro začátečníky. Pro evropský trh není zatím stanovené datum, předpokládám však, že u nás se objeví na začátku příštího roku - samozřejmě Vás budu informovat.
Jde o 30 denní cvičební plán, který Vám pomůže při Vašem hubnutí. Pomůže Vám transformovat Vaše tělo, ale i kondici a sebevědomí. Skládá se ze 3 dvacetiminutových cvičení, které se cvičí po dobu 30 dnů. Díky tomuto programu spálíte kalorie, zbavíte se nadbytečného tuku, vyrýsujete si svaly a najdete v sobě vnitřní sílu. Začíná se první workoutem, který cvičíte prvních 10 dnů, následuje druhý workout po dobu dalších 10 dnů a poslední třetí workout opět po dobu 10 dnů. Dohromady tedy 30 dnů tréninku. Jill Vám ukáže, jak mohou dané cviky provádět začátečníci ( lehčí varianta ), ale také pokročilí ( náročnější varianta ). Jakmile zvládnete začátečnickou verzi, můžete přejít na variantu pro pokročilé tak, aby cvičení odpovídalo Vaší fyzické zdatnosti.

"Získejte silné a zdravé sexy tělo, o které jste vždy snili! Dokážete to! A já jsem tu pro Vás a provedu Vás každým krokem cesty za Vaším novým tělem. Nečekejte a začněte už dnes!"