WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

čtvrtek 3. července 2014

Soutěž: 21 denní výzva



Léto se kvapem blíží a já jsem velice ráda, že se mi ozvali tvůrci projektu 21 denní výzva s nabídkou pro Vás! Pojďte si zasoutěžit o proměnu do léta pod dohledem osobního fitness trenéra Tomáše Jehličky!



Výzva 21 dní je nový projekt plný tipů, vychytávek, cvičení i stravování, který Vás naučí ta nejlepší pravidla a principy, jak změnit svoji postavu a to napořád! Tento projekt stvořil osobní fitness trenér Tomáš Jehlička, zakladatel portálu Trenér online.cz, kde se tato výzva i realizuje. Do dnešního dne se do tohoto projektu zapojilo již více než 13 tisíc nadšenců.

Třeba jste se taky už několikrát odhodlali začít a po pár dnech opět skončili. Protože vrhnout se do toho po hlavě a hned změnit vše ze dne na den prostě nelze. Je to náročné a vydrží opravdu jen málokdo. Nebo Vám třeba chyběly informace, motivace. Chyběla Vám pomocná ruka, která by Vás vedla. Tu ruku Vám teď nabízí právě trenér Tomáš, který Vás postupně povede cestou za zdravým životním stylem tak, abyste opravdu rozuměli všemu, abyste zvládli vše a hlavně, abyste viděli výsledky. Samozřejmě, že to nejdůležitější je ale na Vás - první krok. To Vy se musíte rozhodnout chtít něco dělat. Vy musíte být připraveni na změnu. Vy se musíte chytit pomocné ruky trenéra Tomáše.

Jste tedy připraveni?

Jak to funguje? 
Stačí se pouze a jen zcela zdarma zaregistrovat a pak každý den ráno po dobu 21 dní budete dostávat email s přesnými instrukcemi a videem, kde Vám trenér Tomáš předá další užitečné informace, které nashromáždil za dobu 5 let a vytřídil je na ty nejúčinnější. Máte tedy jedinečnou šanci změnit svou postavu, stravovací návyky a přístup k životu, to vše pod vedením zkušeného fitness trenéra! Povede Vás krok po kroku tak, abyste se vše učili postupně a Vaše tělo se změnám postupně přizpůsobovalo.

Proměny již registrovaných uživatelů: 

Extra bonus pro čtenáře blogu Do boje!
Máte tedy jedinečnou šanci změnit svůj životní styl, svou postavu, své jídelníčky a jako bonus tu pro Vás ještě máme extra soutěž - pouze pro čtenáře blogu Do boje!

Portál www.vyzva21dni.cz věnoval mému blogu 3x VIP členství každé v hodnotě 2.770Kč!

VIP členstvím portálu Trenér Online získáte:
Tréninkové plány na 24 měsíců - cvičení doma, cvičení v posilovně, pro začátečníky, pro pokročilé, na spalování tuků, na nabírání svalů
7 jídelníčků + počítadlo kalorií + Jak vybrat správný jídelníček
43 článků s konkrétními praktickými radami pro přeměnu postavy - Jak funguje tělo a metabolismus, Nejčastější chyby začátečníků, Stravování a výživa, Rady pro spalování a nabírání, a další
Individuální online podporu
Svého osobního trenéra na neomezenou dobu

PRAVIDLA SOUTĚŽE: 
1. Zapojte se do 21 denní výzvy - stačí se jen zdarma zaregistrovat a čekat na emaily s instrukcemi☺Registraci je nutné provést nejpozději 7.6.!
2. Napsat zhodnocení 21 denní výzvy - napište mi, co Vám výzva dala, co vzala, co Vás nejvíce překvapilo - nějaká novinka, informace, celkové zhodnocení 21 dnů, Vaše výsledky, cokoliv, co Vás napadne. Můžete přidat i fotky před a po, klidně i bez obličeje, nebojte se, že bychom je bez svolení použili. Emaily zasílejte na mou adresu maminazdenina@gmail.com a to nejpozěji do 30.6.2014!
Tři šťastlivce, kteří získají VIP členství portálu Trenér Online budu vybírat přímo já a předem chci upozornit, že to rozhodně není postavené tak, že vyhrajou ti, co zhubnou nejvíce. Na to tady nehrajeme. Přihlásit se tedy může opravdu kdokoliv, kdo chce hodně zhubnout, kdo chce trošku zhubnout, kdo chce změnit životní styl, kdo chce začít sportovat, opravdu kdokoliv. Důležité kritérium pro vybrání vítěze bude právě daná recenze 21 denní výzvy a klidně může vyhrát ten, kdo např. nezhubl nic, ale od základů díky Tomášovi změnil svůj životní styl. Takže hurá do toho!
                    Soutěž není omezena věkem ani pohlavím!

Všem účastníkům doporučuji sledovat Facebookové stránky 21 denní výzvy - dejte To se mi líbí Výzvě 21 dní zde.

Pro účast v soutěži  je třeba s 21 denní výzvou začít nejpozději 7.6.! 
                                      Přihlašte se co nejdříve!


!Důležité info!: 
Emaily 21 denní výzvy začínají chodit vždy v neděli, takže když se přihlásíte třeba ve středu, tak první email Vám přijde až v neděli! Poté už bude chodit každý den po dobu 21 dnů. Mějte tedy na paměti, že přihlásit se můžete kdykoliv, ale výzva pro Vás začne vždy od neděle. Pokud se zaregistrujete v neděli, musíte na první email čekat do další neděle - důvod je ten, že emaily chodí vždy brzy ráno, takže když se registrujete během dne, email už nepřijde. 


VÝHERCI SOUTĚŽE: 
Eva Joštová
Jana Přichystalová
Pavlína Hofírková