WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

čtvrtek 21. listopadu 2013

Soutěž: Proměna s JiMi

Tak, miláčkové, blíží se nám konec velké soutěže Proměna s JiMI . Jsem moc zvědavá na Vaše emaily, proměny, změny a na všechno prostě

Připomenu tedy ještě pravidla
Soutěže se účastní jen ty, co poslaly přihlaošvací email do 22.9. 

Jakmile budete mít hotových všech 10 týdnů JiMi Plánu, můžete zaslat závěrečný email. Email má obsahovat: napsat pár řádků o sobě a své proměně, co Vám to dalo, co vzalo, jak se cítíte, apod. Můžete zaslat i foto, ale není podmínkou.

Nezapomeňte, že je nutné ke každému týdnu splnit úkol - soutěžní úkoly najdete zde: www.facebook.com/media/set/?set=oa.594944543903351&type=1

Poslední podmínkou je dát líbíky sponzorům této proměny,jejich přehled a i výhry najdete zde: http://doboje.blogspot.cz/2013/09/sponzori-promeny-s-jimi-vyhry.html
Líbíka sponzorům můžou dát i ti, co nesoutěží, určitě je to potěší a je to jen malá odměna za to, že věnovali tak krásné ceny do soutěže. Mrkněte i na jejich weby, rozhodně stojí za to objednávat .

Toto vše je nutné splnit nejpozději do 30.11.2013!!!! 1.12. budu losovat výherce, výherci budou 3.

Ještě připomenu, že nesoutěžíme o největší proměnu, nejvíc zhubnutých kg či cm, výherce budu losovat a vyhrát může opravdu, ale opravdu každý! 

Držím palce všem a sama jsem moc zvědavá! 



Sponzoři Proměny s JiMi a výhry:


Matcha je 100% zelený čaj, který je rozemletý na jemný prášek (cca 5 – 10 mikronů), při jehož výrobě nedochází k fermentaci, nepřidávají se žádná barviva, přísady ani konzervační látky. Pokud pijete čaj Matcha, tak spotřebujete celý čajový list. To je hlavním důvodem, proč je čaj Matcha 10 krát silnější než běžně uvařený šálek zeleného čaje. Nedávně vědecké studie došly k závěru, že Matcha obsahuje 137 krát více EGCG než v běžném zeleném čaji. EGCG je neúčinnější antioxidant bojující proti rakovině a výborný pomocník při spalování tuků. Při konzumaci čaje Matcha se zrychlí metabolismus o 30 – 40% a v západních zemích je často využíván v boji proti obezitě.




Nakladatelská a vzdělávací společnost ANAG působí na českém trhu již od roku 1990. Publikační činnost se zpočátku zaměřovala na oblast odborné právní a ekonomické literatury, od roku 2006 však rozšířila svou působnost i o publikace pro zdraví a volný čas. Kromě vydávání zajímavých titulů od renomovaných českých autorů se zaměřuje na vyhledávání světových bestsellerů v oblasti životního stylu, zdravé výživy, partnerských vztahů, rozvoje osobnosti a pozitivního myšlení aj. a v kvalitních překladech je přináší českému čtenáři.








JakNaSkvrny.cz je firma nabízející českou ekologickou drogerii. Jejich výrobky jsou voňavé, účinné a vhodné i pro alergiky a ekzematiky. Prospívají i čističkám odpadních vod ( ČOV ). Rádi Vám prozradí tajemství, jak ušetřit nemalé finanční prostředky i čas, stačí se jen zeptat - jsou to poradci, ne prodejci za každou cenu. Jejich cílem je Vaše důvěra, spokojenost a dlouhodobá spolupráce.



Webwww.jaknaskvrny.cz

Facebook: www.facebook.com/jaknaskvrny
Venca Pluhař je osobní fitness trenér. Absolvoval trenérskou školu Ronnie, jeho prioritní zaměření je redukce tuku u žen a celkové tvarování a zpevnění těla. Zajímá se také o zdravou výživu. Působí převážně v Plzni, ale poskytuje také online konzultace pro kohokoliv z celé České republiky. Nabízí Vám osobní přístup, vstupní konzultaci a diagnostiku těla, sestavení tréninkového plánu, sestavení jídelníčku, doporučení vhodné sportovní aktivity.



Web: www.venca-pluhar.cz

Facebook: www.facebook.com/VencaPluharOsobniFitnessTrenerPlzen



Mixit Vám nabízí možnost namichat si svou vlastní müsli směs během pár okamžiků. Na rozdíl od běžného müsli zakoupeného v obchodě, zde dbají na kvalitu surovin a na množství, které si pak opravdu vychutnáte. Müsli je připraveno v pohledných tubusech a celková váha müsli je kolem 600 - 750 g. Zboží si můžete buď objednat poštou či vyzvednou osobně v několika výdejních pobočkách po celé ČR.


Web: www.mixit.cz

Facebook: www.facebook.com/mixit.cz


SportW.cz je internetový obchod se širokou nabídkou sportovní a casual módy, obuvi a doplňků, s vlastním oddělením eshopu pro populární sporty jako jsou fotbal, fitness, golf a jiné.




Web: www.sportw.cz
Facebookwww.facebook.com/SportW.cz



Fit & Gym je e-shop s fitness oblečením pro každého za skvělé ceny. Chcete vypadat skvěle i při cvičení? Koukněte na jejich sortiment zboží a můžete si vybrat od sportovních podprsenek až po běžecké boty.



Facebook: www.facebook.com/pages/Fit-Gym/419872501463281



VÝHRY:


1. místo
Balení Matcha Tea Gastro ( 30 ks ) a šejkr od firmy Matcha Tea
Poukaz na 250 Kč od firmy Mix it
Kniha Jillian Michaels Ovládněte svůj metabolismus a reklamní předměty od firmy ANAG
Poukaz na online poradenství po dobu 3 měsíců od osobního fitness trenéra Vency Pluhaře
Poukaz na 1.000 Kč od firmy SportW
2x 1,5 kg činky na posilování značky Energetics od firmy Fit & Gym
Univerzální úklidový prostředek, čistič koupelen a 2x láhev na ředění od firmy JakNaSkvrny.cz







2. místo
Balení Matcha Tea Gastro ( 30 ks ) a šejkr od firmy Matcha Tea
Kniha Jillian Michaels Ovládněte svůj metabolismus a reklamní předměty od firmy ANAG
Poukaz na online poradenství po dobu 2 měsíců od osobního fitness trenéra Vency Pluhaře
Poukaz na 500 Kč od firmy SportW
Shaker 600 ml značky Lonsdale od firmy Fit & Gym
Čistič koupelen a  láhev na ředění od firmy JakNaSkvrny.cz






3. místo
Balení Matcha Tea Gastro ( 30 ks ) a šejkr od firmy Matcha Tea
Kniha Jillian Michaels Ovládněte svůj metabolismus a reklamní předměty od firmy ANAG
Poukaz na online poradenství po dobu 1 měsíce od osobního fitness trenéra Vency Pluhaře
Poukaz na 300 Kč od firmy SportW
Běžecká láhev na vodu 300 ml značky Karrimor od firmy Fit & Gym
Tekuté mýdlo s aloe vera od firmy JakNaSkvrny.cz