WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

čtvrtek 7. listopadu 2013

Akce: Zdravé vánoční dárečky

Dnes přicházím s nápadem, který mi vnukla jedna blogerka ( Lenča ).Ať se nám to líbí nebo ne, Vánoce se neúprosně blíží. Co takhle si je trochu zpříjemnit a ozvláštnit?
Vymyslela jsem akci " Zdravé vánoční dárečky". A spočívá to v tom, že všichni, co by měli zájem se této akce zúčastnit by se rozlosovali a navzájem se obdarovali. Podmínkou by bylo, aby to byl dáreček, který nějak souvisí se zdravým životním stylem a určili bysme i maximální hodnotu dárku ( aby někdo nekoupil dárek např. za tisíc korun a někdo za deset korun☺).


Kdo bude mít zájem se akce zúčastnit, pošlete prosím email na maminazdenina@gmail.com a uveďte své jméno a celou adresu ( abychom věděli, kam dárek zaslat ). Abysme stihli dárek pořídit a poslat, a aby stihnul obdarovanému dojít do Štědrého dne, tak uzávěrku přihlášek do této akce dáme 30.11.2013. Pak během víkendu rozlosuji jména a pošlu každému jméno a adresu, kam má dáreček poslat ( že bych poslala všem mojí adresu? ☺ ). 
Vy samozřejmě už nyní můžete přemýšlet, co pošlete, případně to i koupit, ať se to nenechává na poslední chvíli a dáreček opravdu stihne přijít včas ( známe Českou poštu ).
Po Vánocích si pak v naší skupině navzájem řekneme a ukážeme ( fotky ), co jsme dostali. Co Vy na to? Půjdete do toho? Necháte se obdarovat úplně cizím člověkem třeba i z druhého konce republiky? Chcete dostat něco, co byste asi od rodiny a přátel nedostali? Chcete být pod stromečkem zase překvapení? 


Účastníci akce souhlasí s těmito podmínkami: 

1. Do akce je nutné zaslat přihlašovací email nejpozději do 30.11.2013. 

2. Účastník souhlasí se sdělením celé adresy bydliště pro zaslání vánočního dárečku.

3. Obdarování je vzájemné, takže je nutné pro tu druhou osobu vybrat a odeslat dáreček. 

4. Dáreček zaslat tak, aby obdarovanému stihl dojít do Vánoc.

5. Dáreček musí nějak souviset se zdravým životním stylem.

6. Dáreček musí být v hodnotě do 100 Kč. 

7. Účastník se zavazuje dáreček rozbalit až na Štědrý den. 

8. Účastník se se svým dárkem a pocity může podělit s ostatními po Vánocích ve skupině na FB. 

Už teď se těším na reakce a dárečky! 


A jak tato akce dopadla? Dozvíte se zde.